person search shopping_cart menu
ULL FOR MORGENDAGEN

Ved -4°C står hodet for 50 prosent av kroppens varmetap. Trekk ull over ørene neste gang du skal ut i minusgrader. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Sitter du helt rolig i -18°C vil 25 prosent av varmetapet komme fra luften du puster ut og inn. Pust heller gjennom et ullskjerf. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Ingen liker å fryse. Du holder bedre på varmen med behagelig ullundertøy rett på kroppen. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Klær isolerer. Med et ekstra lag over ullundertøyet holder du bedre på kroppsvarmen. Er det bitende kaldt? Velg et tykkere lag ull. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Ytterlaget holder godt på varmen fra lagene under dersom plagget puster og er vind- og vannavvisende. Ull gjør nytten innerst. Ingen grunn til å bli frossen. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Rene og tørre ullsokker holder deg varm på føttene. Ull er fantastisk fuktabsorberende. En tynn ullsokk innerst og en varm sokk utenpå hindrer også gnagsår. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Med romsligere støvler er det plass til en ekstra ullsokk. Luftlaget mellom sokkene holder føttene varme, og ullsåler hindrer at du blir kald utenfra. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Er kroppen kald, fryser du garantert først på fingre og tær. Med tre lag votter kan du holde deg varm uten å være i aktivitet. Bruk ullvanter innerst, deretter romslige ullvotter med vindvotter utenpå. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Kle deg i ull året rundt. Ull er varmeisolerende i kulde og svalende i varme. Ingen stoffer balanserer kroppstemperaturen bedre. Ull er til og med UV-resistent, og en naturlig solfaktor. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Dropp å vaske klærne ofte, da sparer du miljøet. Ulltøy trenger ikke vaskes like ofte som annet tøy. Ull fjerner nemlig svettelukt og er selvrensende. Husk bare å luft ulla innimellom. 

ULL FOR MORGENDAGEN

Bruk ull med god samvittighet. Ull er den mest miljøvennlige av alle naturfibre. Ullplagg kan også gjerne gå i arv eller gjenbrukes. Bra for deg, bra for jorda. 

close

Handlekurv

Er du sikker?

Vil du fjerne dette produktet?

Ja Nei
close

Levering